اخبار

یکی از تصورات نادرستی که خصوصا در دوران همهگیری جهانی کروناویروس میان افراد مبتلا به تحملناپذیری لاکتوز رواج پیدا کرد، ایده ناسالم بودن شیر و محصولات لبنی بود. اما واقعیت این است که بسیاری از افراد مبتلا به تحملناپذیری لاکتوز صرفا آنزیم لاکتاز را برای تجزیه قند طبیعی شیر (لاکتوز) در بدنشان ندارند...

مطالعات جدید نشان می دهند که افزودن یک لیوان شیر به رژیم غذایی روزانه کودکان موجب 5 درصد افزایش در سرعت راه رفتن و 25 درصد کاهش در خطر عدم حفظ تعادل در دوران بزرگسالی می شود. این یافته به ویژه در افراد بالای 65 سال اهمیت زیادی دارد...

شیر و سایر فرآوردههای لبنی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئینها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و روی هستند. به همین دلیل حذف لبنیات مساوی است با حذف گروه زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن. پزشکان حتی به افرادی که قرص کلسیم و ویتامین مصرف میکنند...

گلوتن از خانوادهی پروتئینهاست که در غلاتی مانند گندم، چاودار، اِسپِلت (گندم آلمانی) و جو یافت میشود. از میان غلات گلوتندار، گندم بیشتر از سایرین مصرف میشود. دو پروتئین اصلی موجود در گلوتن، گلوتنین و گلیادین نام دارند. گلیادین عامل اصلی بسیاری از آثار منفی بر سلامت است...

شیر یک غذای کامل است، این نوشیدنی دارای ۱۸ ماده از ۲۲ ماده مهم، برای بدن انسان است.
سالها شیر به عنوان یک نوشیدنی سالم مورد توجه بوده است چرا که دارای مواد مغذی فراوان می باشد که باعث کاهش وزن ،کمک به عضله سازی، ایجاد طراوت و شادابی ، کمک به سلامت قلب، رفع دیابت و غیره می شود...
سالها شیر به عنوان یک نوشیدنی سالم مورد توجه بوده است چرا که دارای مواد مغذی فراوان می باشد که باعث کاهش وزن ،کمک به عضله سازی، ایجاد طراوت و شادابی ، کمک به سلامت قلب، رفع دیابت و غیره می شود...